ddw 2019

opdrachtgever: dutch design week 2019
locatie: Paradijslaan 72 Eindhoven
expositie: oktober 2019
programma: those who care

Een tentoonstelling die je uitdaagt om na te denken over vertrouwen, duurzaamheid en het delen van macht en middelen in een stedelijk systeem. In navolging van eerdere tentoonstellingen zijn wij tijdens de ddw een platform voor discussie en debat, een plek waar mensen hun gedachten en mening kunnen vormen en/of aanscherpen. Het thema Those Who Care komt van de DSM-baas Sijbesma. In Davos blies hij nieuw leven in het thema ‘noblesse oblige’

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de discussie over Those Who Care en in uw eigen woorden uit te drukken dat u zich betrokken voelt en wat het voor u betekent. We plaatsen uw gedachten in een denkbeeldige levensboom, zichtbaar voor andere bezoekers. We maken na afloop van de ddw een boekje van de tentoonstelling.

belleluxi©Heleen van Heel