ddw 2018

opdrachtgever: dutch design week 2018
locatie: Paradijslaan 72 Eindhoven
expositie: oktober 2018
programma: upon a time

De Bever Architecten faciliteert een platform voor ideeën, dromen voor en over de toekomst tijdens de Dutch Design Week 2018. In het verlengde van eerdere projecten over de toekomst van de gezondheidszorg, lifestyle en stedelijke ontwikkelingen presenteert de bever architecten dit jaar een nieuw ontwerp voor en over toekomst, genaamd 'Upon a time'. De tentoonstelling is gelegen in de achtertuin van het kantoor van De Bever Architecten.

De Bever Architecten nodigt iedereen tijdens de DDW 2018 uit om een persoonlijk bericht voor de toekomst te schrijven in de tentoonstelling 'Upon a time'. Met deze co-writers performance wordt het verhaal van iedere participant onderdeel van de expositie. Het idee is dat over 100 jaar toekomstige bewoners van deze omgeving de mogelijkheid krijgen om terug te blikken in de tijd.

In de expositieruimte zijn de muren gevuld met een kleurrijk patroon van lijnen en berichtjes. Het patroon representeert een abstract denkbeeldig landschap in een futuristische stedelijke omgeving.