ddw 2017

 

dutch design week 2017
de bever architecten brengt frisse futuristische ideeën op de Dutch Design Week 2017. In het verlengde van eerdere exposities over de toekomst van gezondheid, lifestyle en de stad presenteren we een nieuw ontwerpconcept voor een 'toekomstig landschap'.
In de achtertuin van het kantoor van de bever architecten wordt u uitgenodigd om rustig te genieten van een drankje in een omgeving die vragen oproept over de toekomst van de mensheid. De tentoonstellingsruimte speelt met perspectief door de muren te vullen met kleurrijke geometrische vormen, waaruit een levendig patroon naar voren komt. Verborgen in dit patroon speelt zich een futuristisch landschap af met uitdagende nieuwe ideeën.
In een gebied van 21m2 wordt u uitgedaagd om te brainstormen over de evolutie van technologie, de onverwachte aard van de voortgang en hoe landschappen zullen reageren op nieuwe eisen. Dit is geen ruimte om doorheen te lopen maar een ruimte om een ijdje stil te blijven staan. We willen u de gelegenheid geven om een auze te nemen en op te laden in een inspirerende omgeving.

berichtenHeleen van Heel