Tentoonstelling Those Who Care | DDW 2019

De bever architecten organiseert tijdens de Dutch Design Week 2019 de tentoonstelling ‘Those Who Care’ en nodigt je graag uit om te komen kijken, voor een tour of voor een gesprek.


De tentoonstelling ‘Those Who Care’ daagt je uit om na te denken over vertrouwen, duurzaamheid en het delen van macht en middelen in een stedelijk systeem. Tijdens een bezoek aan de tentoonstelling kun je deelnemen aan de discussie en in je eigen woorden je betrokkenheid kenbaar maken door een reactie achter te laten. We plaatsen je gedachten in een patroon van lijnen die een levensboom symboliseert. De berichten van alle bezoekers zijn zichtbaar en het patroon met berichten zal groeien tijdens de DDW 2019. Na afloop van de DDW 2019 verwerken wij alle berichten in een boek om het vervolgens aan te bieden aan; Those Who Care.

We hopen dat je er bij kunt zijn!

berichtenHeleen van Heel